Üye Girişi
Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat
| |
Yeni Üyelik Yeni Üyelik

Giresun-ŞebinkarahisarGiresun-Şebinkarahisar
KARAAĞAÇKARAAĞAÇ
KÖYÜKÖYÜ
wwwwww
karaagackoyukaraagackoyu
netnet
Takip Edin Takip Edin


Facebook Sayfamız Facebook Sayfamız

Dernek
Derneğimiz Derneğimiz

Sitemizin yeni yüzünü nasıl buldunuz?
Anket Anket

Basın Bülteni Basın Bülteni



EtkinlikEtkinlik Kayıt Formu Kayıt FormuEtkinliklere kaydolmak için tıklayınız
İletişimİletişim Formu Formuinfo@karaagackoyu.net
CanlıCanlı Yayın Yayın
SohbetSohbet Bölümü BölümüDolu dolu ve hoşça vakit geçirmek için
DavetDavet Bölümü BölümüTanıdıklarınızı çağırın sitemizi canlandırın
UlaşımUlaşım Krokisi Krokisi
İller arası mesafe İller arası mesafe

DOSTCA YAŞAMAK


defa gösterilmiştir
Sevgili dostlar Bu günlerde herkes büyük bir bunalım içerisinde olduğunu çok iyi biliyoruz herkes yaşamından şikayetçi ve ne yapacağını bilmiyor. bazı insanların yaşamdan bıktıklarını, en ufak bir olayda çok sinirlendikleri ve bunun neticesinde en yakın dostlarını dahi farkına varmadan kalplerini kırdıklarını görüyoruz. Köyümüzde talihsiz bir olay oluştur isterdeki böyle bir şeyin olmamasını. eskiden böyle olaylar olurdu. dediki allaha şükür daha kavgalar olmuyor. yine tekrarlandı ölümlerden dönüldü bir daha tekrarlanmasın fakat bu hareketler dost kaybetmekten başka işe yaramıyor insanca yaşayalım Bu nedenle bizler bu engelleri, aşmak ve çözmek için öncelikle komşuluk ve akrabalık bağlarımızı kuvvetlendirmemiz lazım. Yeter ki; Siz vazgeçmeyin... Yeter ki; yüzünüz aydınlığa dönük olsun. Biz bu cesareti elden bırakmayalım. şartlar ne olursa olsun siz İnsan ve insanlığa hizmet etmeye güler yüzünüzle devam edelim. Bir tatlı söz, bir güler yüz olsun iyilik edelim tatlı sözler edelim bu dünya kimseye kalmaz . Hatta Hayata tamamen küsmüş birine verdiğiniz umutla tekrar yaşama mutluluğa huzura döndürelim birçok kişiye umut vererek topluma faydalı ve aydın insan yetiştirelim. Bir gün gelip, insanlar arasında ayırım yapmadan herkes kardeşçe yaşamaya çalışalım. Haydi, içimizdeki sevgiyi bulup paylaşalım. Vazifesini her sabah hiç aksatmadan, karşılık beklemeden, bıkmadan, usanmadan düzenli bir şekilde görevini yapan güneş gibi, görevimizi yapalım... İşte o zaman bu hayat sürüp gider yaşam boyu. insanlar evlerinde, tarlasında bahçesinde huzurlu bir hayat sürdürür ve kavgadan Döğüşten uzak kalalım benim diyeceklerim bu kadar allaha aman et olun dostunuz arkadaşınız kadir çifçi
GÖNDERİLEN YORUMLARGÖNDERİLEN YORUMLAR

Ekleyen: MUSTAFA ALTUN 09 Nisan 2012, Pazartesi 21:37
kadir abi agzına saglık gercekten ihtiyacımız var sevgiye dotluga. biraz hoş görü ve güler yüz insanları oldugu gibi kabullenmek hayatımızda bir cok şeyi değiştirecek.
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,1484

© 2012 karaagackoyu.net
Karaağaç Köyü Web Portalı http://www.karaagackoyu.net

Tam Ekran